Selge sõnum: Messi ei kavatse Barcelona treeningutele näole anda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Millise klubi särgil ilutseb Messi nimi järgmisel hooajal on praegu raske ennustada.
Millise klubi särgil ilutseb Messi nimi järgmisel hooajal on praegu raske ennustada. Foto: ALBERT GEA/REUTERS/Scanpix

Lionel Messi lahkumine FC Barcelonast muutub iga päevaga üha reaalsemaks. Viimati andis argentiinlane koduklubile teada, et ta ei kavatsegi võistkonna hooajaeelseteks meditsiinitestideks ning sellele järgnevaks ettevalmistusperioodiks näole anda. 

33-aastane Messi šokeeris FC Barcelonat ja avalikust eelmisel teisipäeval, kui ta andis faksi teel klubile teada, et kavatseb nende ridadest lahkuda. Argentiinlase leping Kataloonia gigandiga kehtib küll 2021. aasta suveni, kuid nimelt olla seal ka klausel, mis lubab tal soovi korral tänavu suvel niisama lahkuda.

Koroonaviiruse tõttu on mõlemal osapoolel selle lepingupunkti osas aga erinev arusaam. Barcelona rõhub sellele, et vastalt kontrahtis sätestatule pidanuks argentiinlane neid oma lahkumissoovist teavitama enne 10. juunit. Et tähtaeg on möödas, siis klausel enam ei kehti ning Messi on nende mängija järgmise suveni. Messi leeri hinnangul pikenes kõnealune punkt aga automaatselt, sest koroonaviiruse tõttu lükkus jalgpallihooaja lõpp augustisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles