Rootsi tenniselegend sattus Melbourne'is haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mats Wilander
Mats Wilander Foto: SCANPIX

Endine meeste tennise maailma esireket Mats Wilander viidi Melbourne’is sisemise verejooksu tõttu haiglasse.

47-aastane rootslane pidanuks Eurospordis kommenteerima Austraalia lahtiste meistrivõistluste mänge, kuid sattus hoopis haiglasse.

Seitsmekordse suure slämmi turniiri võitja sõber ja endine võistluskaaslane, praegu austerlast Jürgen Melzerit treeniv Joakim Nyström rääkis Aftonbladetile, et Wilander libastus laupäeva õhtul oma sealse üürikorteri vannitoas ja kukkus vastu vanni. «Seejärel läks ta voodisse, aga kui ta hommikul ärkas, tundis ta end väga halvasti,» rääkis Nyström.

Pühapäeval läks Wilander Austraalia lahtiste arsti juurde, kes ta koheselt haiglasse saatis. Seal selgus, et rootslasel oli sisemine verejooks ning ühe neeru rebend. «Ta oli suurtes valudes ja haiglas anti talle esimesel ööl morfiini, et valu vähendada. Rääkisin Matsiga täna, ta tundis end juba palju paremini ja operatsiooni ta ei vaja, aga ta arvas, et peab veel neljaks-viieks päevaks haiglasse jääma,» lisas Nyström.

Eurosport avaldas oma pressiteates, et Wilander loodab nädala lõpus tööpostile naasta.

Wilander võidutses oma karjääri jooksul kolmel korral ka Austraalia lahtistel – 1983., 1984. ja 1988. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles