Jäägeri eelmine juhendaja kiidab eestlast taevani

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (vasakul) Glasgow Rangersi treeningul.
Enar Jääger (vasakul) Glasgow Rangersi treeningul. Foto: http://www.rangers.co.uk

Enar Jäägeri eelmise koduklubi Aalesundi peatreener Kjetil Rekdal ei hoia eestlast kiites sõnu tagasi, kirjutab Šoti päevaleht Daily Record. Rekdal võrdleb Jäägerit hiljuti Norra liigast teise Glasgow suurklubisse Celticusse liikunud äärekaitsja Mikael Lustigiga ja peab eestlast paremaks.

«Ma usun, et Rangersi jaoks oleks tegu väga hea kaubaga. Arvan, et Enaril läheb testimisel hästi ja oleksin äärmiselt üllatunud, kui Rangers talle lepingut ei pakuks,» sõnas Rekdal.

«Kui Celtic ostis Lustigi, räägiti temast palju head ja ta ongi kindlasti suurepärane mängija. Aga Enar on vähemalt sama hea, kui mitte paremgi. Lustig suudab ehk rünnakul rohkem pakkuda, aga kaitsetöös ja tehnika poolelt on Enar kindlam mees.»

Rangers näeb Jäägeris asendajat vigastatud Steven Whittakerile ja seetõttu rõhutab Rekdal ka eestlase head tervist. «Ta on väga heas füüsilises vormis, pole mitte kunagi vigastatud ja sellist meest hindab iga treener.»

Rekdal usub, et üleminek Norra liigast Šotimaa tasemele pole Jäägeri jaoks probleem. «Norras käib mäng kõrge tempoga ja hea füüsis on väga tähtis. Šotimaal on samamoodi ja see sobib talle hästi, sest tal on suurepärane füüsis. Muidugi on Rangers samm edasi, aga talle see muret ei valmista.»

«Enaril on oma võimetesse raudne usk ja ta on väga sihikindel. Ehkki riietusruumis on ta väga vaikne ja ajab alati oma asja, usun ma, et selline keskkond sobib talle.»

Lisaks räägib Rekdali arvates Jäägeri kasuks see, et eestlase eest ei tule maksta üleminekutasu. «Enar on tasuta saadaval ja ma ei usu, et praegu palju paremaid vabaagente turult võtta oleks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles