Video ⟩ Jüri Ratas kiitis Eesti rallisõpru: me ei saa mööda vaadata rallispordi fännidest, kes on kindlasti maailma parimad (1)

Postimees Sport
Copy
Jüri Ratas saabub Rally Estoniale.
Jüri Ratas saabub Rally Estoniale. Foto: Tairo Lutter

Rally Estonia ei saaks WRC-etapina kindlasti toimuda, kui poleks Eesti riigi tuge. Valitsuse juht peaminister Jüri Ratas tõdes avatseremoonial, et sel nädalavahetusel kogetakse midagi unikaalset.

Peaminister Jüri Ratas tunnistas, et autoralli MM-etapp Eestis on hetk, mida meenutatakse veel kaua.  «Head autorallisõbrad. See hetk, mida täna siin kogeme on ajalooline. See on unikaalne, et autoralli MM-etapp toimub Eestis. Seega on Eesti 33. riik maailmas, kus toimub WRC etapp!»

Kindlasti ei tulnud see Eestile kergesti kätte. MM-etapi korraldamise nimel on tehtud aastaid tööd ja tänavu tuli väga lühikese ajaga teha sisuliselt võimatut. Rally Estonia meeskonna tööd hindas kõrgelt ka peaminister Ratas. «See meeletu töö ja pühendumus viimased kümme aastast. See usk ja silmapiir neil kolmel mehel Urmol, Tarmol ja Silveril ning kogu nende meeskonnal, on see, mis on meid täna siia toonud. See on usaldus nende töö vastu,» tõdes Ratas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles