Veerandfinaalkohta nooliv Kontaveit röövib Eesti tennisesõpradelt magusaid unetunde

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit on pärast koroonapausi näidanud head minekut: Cincinnati turniiril jõudis ta veerandfinaali, Palermos koguni finaali.
Anett Kontaveit on pärast koroonapausi näidanud head minekut: Cincinnati turniiril jõudis ta veerandfinaali, Palermos koguni finaali. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

US Openi tenniseturniiril neljandasse ringi jõudnud Anett Kontaveit tuleb järgmine kord väljakule esmaspäeva varahommikul. 

Kontaveidi (WTA 21.) duell endise maailma esireketi Naomi Osakaga (WTA 9.) toimub Billie Jean Kingi nimelise tennisekeskuse peaväljakul, mis kannab Arthur Ashe'i nime. 

Matš toimub õhtupooliku teise kohtumisena ehk valgepallurid astuvad väljakule Eesti aja järgi orienteeruvalt nelja-viie ajal. 

Täpne algusaeg sõltub õhtupooliku esimesest vastasseisust, kus madistavad Denis Šapovalov (ATP 17.) ja David Goffin (ATP 10.). Kuna meeste üksikmängus on suurtel slämmidel teatavasti vaja võita kolm setti, on tõenäoline, et Kontaveidi–Osaka duelli algusaeg lükkub veelgi hilisemaks. 

Kontaveit ja Osaka on varasemalt omavahel vastamisi läinud neljal korral ning siiani on alati võidutsenud jaapanlanna. Seekordse duelli eel tasub aga märkida, et Osaka on eelmise nädala Cincinnati turniirist olnud hädas reievigastusega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles