Video ⟩ Järgmise eestlase Rally Estonia lõppes võsas

Postimees Sport
Copy
Raul Jeets ja Andrus Toom
Raul Jeets ja Andrus Toom Foto: Sander Ilvest

Rally Estonia 13. kiiruskatse ei saanud saatuslikuks mitte ainult Pierre-Louis Loubet'le ja Takamoto Katsutale, vaid ka Raul Jeetsile. 

Škoda Fabia R5-ga kihutanud Jeets lasi umbes 500 meetrit pärast Katsuta õnnetuspaika vasakukurvis auto liiga palju libisemisse, mistõttu vajus masina tagaosa kraavi ning ta käis kaks korda üle katuse. 

Jeets ja kaardilugeja Andrus Toom õnnetuses viga ei saanud. Enne 13. katset hoidis ekipaaž WRC3 klassis üheksandat kohta, tosina katsega oli kaotust Oliver Solbergile kogunenud 2.54,2. 

 
Laupäeval suutsid eestlastest rajalt välja sõita ka Georg Gross ja Georg Linnamäe. Kui Grossi WRC-ratsut pärast suurel kiirusel toimunud uperpalli enam töökorda polnud võimalik saada, siis Linnamäe on Volkswagen Polo GTI R5-ga täna super-rally süsteemis tagasi rajal. 
 
JWRC-klassis võidu peale kihutanud Ken Torn pidi eile samamoodi katkestama, kuid seda purunenud rehvide tõttu. Ebaõnn tabas eile ka neljandat kohalikku sõitjat Kaspar Kasarit (Ford Fiesta Rally4), kes lõhkus katsel rehvi ja osa esisillast, mistõttu oli samamoodi sunnitud katkestama. Torn ja Kasari on täna samamoodi super-rally süsteemis tagasi rajal.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles