BLOGI ⟩ Anett Kontaveit kaotas taas Naomi Osakale

Ville Arike
, reporter
Copy
Anett Kontaveit (seljaga) ja Naomi Osaka kohtusid viimati 25. augustil.
Anett Kontaveit (seljaga) ja Naomi Osaka kohtusid viimati 25. augustil. Foto: JASON SZENES/EPA/Scanpix

USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel pidi Anett Kontaveit kaheksandikfinaalis tunnistama ühe suursoosiku Naomi Osaka 6:3, 6:4 paremust. Samale mängijale oli ta alla jäänud ka üle-eelmisel nädalal Cincinnati turniiril. Postimees tõi mängu käigu otseblogis huvilisteni.

Enne mängu:

Kontaveit ja Osaka olid alles üle-eelmisel nädalal kohtunud samadel väljakutel Cincinnati turniiri raames, kus peaaegu kaks tundi kestnud tasavägisest lahingust väljus võitjana Osaka. Nüüd on Kontaveidil revanšivõimalus.

Kontaveit oli reede hilisõhtul kolmandas ringis alistanud poolatari Magda Linette 6:3, 6:2. Pärast seda ütles ta, et on oma seniste esitustega rahul ja ootab järgmist kohtumist väga. «Minul pole enam midagi kaotada ja lähen näitama oma parimat tennist. Eelmisel korral mängisin Osaka vastu ju tegelikult poolteist setti suurepärast tennist ja nüüd tean, et ei tohi keskendumist kaotada ega lasta tekkida mõõnadel. Kõige tähtsam, et usuksin endasse.»

Osakal oli kolmanda ringi mängus maailma 137. reketi, 18-aastase ukrainlanna Marta Kostjukiga veidi närvikõdi, võitja selgus alles otsustavas setis. Lõpuks jäi jaapanlanna peale 6:3, 6:7, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles