BLOGI ⟩ Mannetu Eesti jalgpallikoondis kaotas Armeeniale 0:2 (1)

Ville Arike
, reporter
Copy
Georgi Tunjov (valges särgis) aktsioonis mängus Armeeniaga.
Georgi Tunjov (valges särgis) aktsioonis mängus Armeeniaga. Foto: HAYK BAGHDASARYAN/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondis pidas Rahvuste liigas teise mängu ja pidi vastu võtma teise kaotuse, Jerevanis jäädi 0:2 alla Armeeniale. Omas alagrupis langeti puhtalt viimaseks. Postimees tegi mängust otseblogi.

Enne mängu:

Nii Eesti kui ka Armeenia pidid laupäeval peetud esimeses voorus võtma vastu kaotuse. Eesti jäi koduväljakul 0:1 alla Gruusiale, Armeenia aga võõrsil 1:2 Põhja-Makedooniale. Seega on mõlema meeskonna hammas verel ja mõlemad püüavad avada punktiarvet.

Eesti peab võrreldes laupäevaga Jerevanis läbi ajama kolme mängijata. Koduklubi juurde sõitsid Henrik Ojamaa ja Joonas Tamm, vigastus jättis koju Taijo Teniste. Uue mehena võeti kaasa Henrik Pürg.

Armeenia koondisega ei liitunud käesolevas koondisteaknas nende suurim staar Henrih Mhitarjan.

Eesti ja Armeenia on varem omavahel kohtunud viiel korral. Viimati oldi vastamisi 2018. aasta märtsis sealsamas Jerevanis peetud maavõistluses ning siis jäid väravad löömata.

2010. aasta MM-valiksarjas mängiti Armeenia pinnal 2:2 viiki, kodus aga Eesti võitis 1:0. 1990-ndate lõpus peetud maavõistlustes võitis Armeenia omas kodus Abovjanis 2:1 ning Eesti Pärnus 2:0.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles