Videod ⟩ Clippers on lähedal konverentsi finaalile, Raptors viis seeria otsustavasse mängu

Christopher Krutto
Copy
Toronto Raptorsi ja Boston Celticsi paari võitja selgub laupäeva varahommikul.
Toronto Raptorsi ja Boston Celticsi paari võitja selgub laupäeva varahommikul. Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports

Ookeanitaguses korvpalliliigas NBA peetud möödunud ööl järjekordsed play-off'i mängud. Tänavuse hooaja suurfavoriitide hulka kuuluv Los Angeles Clippers on võidu kaugusel konverentsi finaalist, Raptors viigistas seeria Boston Celticsi vastu.

Clippers läks nelja võiduni mängitava seeria neljandas kohtumises vastamisi Denver Nuggetsiga ja võttis kindla võidu. Los Angelese meeskonna liidriks kerkis Kawhi Leonard, kes viskas 30 punkti, korjas 11 lauapalli ja jagas kaaslastele üheksa resultatiivset söötu. Nuggetsi parim oli keskmängija Nikola Jokic, kelle arvele kogunes 26 punkti ja 11 lauapalli. Clippers läks seeriat 3:1 juhtima ja on pääsust konverentsi finaali vaid ühe võidu kaugusel.

Põneva mängu pidasid maha möödunud hooaja meister Raptors ja Celtics. Mängu normaalaeg lõppes viigiliselt ja lisaajal suutis paremuse lõpuks maksma panna Toronto meeskond seisuga 125:122. Mängu parimaks kerkis Raptorsi mängujuht Kyle Lowry, kes viskas 33 punkti, tõi kaheksa lauapalli ja andis kuus resultatiivset söötu. Bostoni parim oli Jaylen Brown 31 silma ja 16 lauapalliga. Tiimidevaheline play-off'i seeria on 3:3 viigis ja otsustav seitsmes mäng peetakse laupäeva varahommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles