Eestis nullile jäänud Neuville ei anna alla: olukord võib väga kiiresti muutuda

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Rally Estonia ebaõnnesõduri tiitli viis kaasa Ott Tänaku tiimikaaslane Thierry Neuville. Nimelt lõhkus belglane oma võistlusmasina seitsmendal kiiruskatsel nii hullusti, et võistluspäev tuli katkestada. Pühapäevaks said Hyundai mehaanikud küll Neuville’i masina korda, kuid punktikatsele startides ilmnes tema autol taas arvestatav tehniline probleem, mistõttu ei õnnestunudki tal enam head aega saada ega pretendeerida viiele lisapunktile.
Rally Estonia ebaõnnesõduri tiitli viis kaasa Ott Tänaku tiimikaaslane Thierry Neuville. Nimelt lõhkus belglane oma võistlusmasina seitsmendal kiiruskatsel nii hullusti, et võistluspäev tuli katkestada. Pühapäevaks said Hyundai mehaanikud küll Neuville’i masina korda, kuid punktikatsele startides ilmnes tema autol taas arvestatav tehniline probleem, mistõttu ei õnnestunudki tal enam head aega saada ega pretendeerida viiele lisapunktile. Foto: Margus Ansu

Tänavust autoralli MM-hooaega Monte Carlos rallivõiduga alustanud Thierry Neuville’i seis on kolm etappi enne hooaja lõppu üsna kesine. Ta kaotab meistrivõistluste liidrile Sebastien Ogier’le juba 37 punktiga.

Neuville on kahtlemata Rally Estonia üks suurematest kaotajatest. Enne Eesti MM-etappi hoidis belglane sarjas kolmandat kohta, kuid Lõuna-Eestist ei saanud ta kirja ühtegi punkti ning kukkus pingereas juba viiendaks.

Foto: WRC
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles