Drell tõestas taas, et teda on vara minema saata

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Henri Drell (palliga).
Henri Drell (palliga). Foto: Facebook @VictoriaLibertas

Eesti korvpallikoondislane Henri Drell tegi taas tugeva esituse ning näitas, et Pesaro meeskond võiks temaga eesoleval hooajal arvestada. 

Pesaro läks Itaalia superkarika võistluste D-alagrupis teistkordselt vastamisi Rooma Virtusega. Kordusmatš kujunes samasuguseks nagu nädala alguses toimunud esimene kohtumine. 

Kui esmaspäeval olid Pesaro võidunumbrid 104:06, siis nüüd napsati 89:56 võit. Teistkordselt oli igati korralik ka meie mehe panus. Kui esimeses matšis jõudis Drell 20 väljakul viibitud minutiga enda kontosse koguda 22 punkti ja 10 lauapalli, siis eile oli meie mehe panus 24 minuti juures 7 punkti, 9 lauapalli ja 2 korvisöötu. 

Pesaro resultatiivseimad olid Simone Zanotti 15 ja Marko Filipovity 12 silmaga. Rooma mänguvankrit vedasid Chris Evans (13) ja Gerald Robinson (12 punkti). 

Pesarol on nüüd Itaalia superkarika D-alagrupis kirjas kolm võitu ja üks kaotus. Uuesti tullakse väljakule juba homme, mil minnakse vastamisi Brindisiga. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Eile kirjutas Itaalia korvpalliportaal Sportando oma allikatele tuginedes, et Pesaro soovib Drelli laenule saata, et vabastada meeskonnas üks välismängijate kohtadest ja tuua 20-aastase eestlase asemel tiimi kesk- või ääremängija. 

Drell sõlmis Pesaroga käed enne möödunud hooaega ja mullu jäid tema keskmisteks näitajateks 17 minutiga 4,7 punkti ja 2,1 lauapalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles