Toyota on Türgi ralli eel enesekindel: masin on mullusest tugevam

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ott Tänak suutis kaks aastat tagasi Türgis oma Toyota küll esimesena üle finišijoone tuua, kuid see ei tähendanud, et Yaris WRC ka tegelikult kõige kiirem masin oleks olnud.
Ott Tänak suutis kaks aastat tagasi Türgis oma Toyota küll esimesena üle finišijoone tuua, kuid see ei tähendanud, et Yaris WRC ka tegelikult kõige kiirem masin oleks olnud. Foto: Mahmut Cinci / Red Bull Content Pool

Autoralli MM-sari jätkub järgmisel nädalal Türgi etapiga. Koroonapandeemia tõttu on võidukihutamine aga tavapärasest lühem – kõigest 223 km –, mistõttu on karmil rallil eksimisruumi väga vähe.

Toyota rallimeeskonnal on Marmarise lähistel toimuvalt etapilt näidata küll üks triumf, mille tõi neile 2018. aastal Ott Tänak, kuid see kukkus neile sülle läbi õnne. Nimelt jäid ülejäänud sõitjad lihtsalt teepervele ning aeglasemalt kihutanud saarlane oli üks väheseid, kes muretu(ma)lt finišisse jõudis.

Eelmisel aastal ärakukkujaid nii palju polnud ning Toyota mehed lõpetasid alles kuuendana (Jari-Matti Latvala), seitsmendana (Kris Meeke) ja kümnendana (Tänak)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles