Flora treenerid on euromängu eel kerges teadmatuses

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jürgen Henn
Jürgen Henn Foto: Tairo Lutter

Valitsev Eesti meister Tallinna FC Flora läheb homme Euroopa liiga teise eelringi kohtumises vastamisi Islandi tšempioni KR Reykjavikiga. Kuigi paberil oleks rohevalged justkui kerged favoriidid ei pruugi see midagi maksta, sest peatreener Jürgen Henn ning tema hoolealused lähevad kohtumisele vastu kerges teadmatuses.

«Paraku on nende liigaga seis selline, et nii InStatist kui ka internetist me nende kohta väga palju informatsiooni ei ole saanud. Kui tavaliselt oleme harrastanud ka seda, et läheme kohapeale vastast vaatama, siis nüüd polnud olukorrast tingituna ka seda võimalust,» sõnas juhendaja mängueelsel pressikonverentsil, kuid lisas, et mingi info on neil siiski olemas ning avaldas lootust, nad on treeneritebrigaadiga suutnud mängijatele ka mingi ettekujutuse mänguks manada.

Hea uudis on Flora jaoks see, et suure tõenäosusega saavad viimased nädalad vigastusega kimpus olnud esiväravavaht Matvei Igonen ning kaitsja Michael Lilander neid aidata. «Nemad on saanud paar päeva hästi treenida, Ken [Kallaste] osas vaatame homme, kas ta saab mängida,» sõnas Henn, kel on homses mängus üks lisakäik kasutada ka ründeliinis, sest klubi treeningutega on taas liitunud ka Mark Anders Lepik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles