CSKA president: kui Euroliigat ei mängita lõpuni, võib see sari kaduda

Toimetas Ville Arike
Copy
Moskva CSKA president Andrei Vatutin eelmisel aastal Euroliiga võidukarikaga.
Moskva CSKA president Andrei Vatutin eelmisel aastal Euroliiga võidukarikaga. Foto: Mikhail Aleksandrov/Mikhail Aleksandrov/TASS/Scanpix

Koroonapandeemia on löönud väga kõvasti ka spordimaailma pihta ning üha rohkem kostub erinevate aladega tegelejatelt hääli, et peame õppima koos viirusega elama ja võistlused tuleb nui neljaks ära pidada. Äsja ütles seda Moskva CSKA president Andrei Vatutin korvpalli Euroliiga kohta.

Vatutin pelgab, et kui tänavustki hooaega lõpuni ei mängita, võib sari kaardilt üldse kaduda. Teatavasti ei korralda Euroliigat mitte Euroopa alaliit, vaid klubide enda loodud eraorganisatsioon, kes on FIBA Euroopa rakukesega seetõttu algusest peale sõjajalal.

«Euroliiga on võtnud kasutusele kõik jõupingutused, et hooaeg algaks ja toimuks lõpuni. Võib olla kindel, et vahele tuleb palju korvpalliväliseid asjaolusid: mängude edasilükkamised ja ärajätmised, positiivsed koroonatestid ja tehnilised kaotused. Välja on töötatud kriisi- ja meditsiinilised juhendid, kõik klubid on Euroliigaga pidevas kontaktis,» rääkis Vatutin Venemaa agentuurile TASS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles