WRC Promoteri üks ninamehi: tean, et kõik naaseksid rõõmsalt Eestisse

Henry Lääne
, reporter
Copy
Rally Estonial tuhisesid kõige kiiremini kodupubliku lemmikud Ott Tänak ja Martin Järveoja.
Rally Estonial tuhisesid kõige kiiremini kodupubliku lemmikud Ott Tänak ja Martin Järveoja. Foto: FRANCOIS FLAMAND via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Rally Estonia kohta on häid sõnu teele saadetud paremalt ja vasakult, nii kodu- kui ka välismaalt. Postimehega vestelnud autoralli MM-sarja turunduspoole eest hoolitseva WRC Promoteri võistluste juht Simon Larkin pole samuti kiitusega kitsi: «Korraldajad tegid täpselt seda ja veelgi rohkem, mida olid lubanud. Tehasetiimid, meedia ja meiegi töötajad on andnud ülihead tagasisidet.»

Suvel teatas soovist MM-rallit võõrustada mitu riiki: lisaks lõpuks püünele pääsenud Eestile ja Belgiale ka näiteks Läti, Šveits ja Tšehhi. Mis eristas Eestit teistest?

Rally Estonia puhul oli parim see, et nii Promoteril, tehasetiimidel kui ka Rahvusvahelisel Autoliidul (FIA) oli eelmise aasta promotsioonirallist väga positiivne kogemus. See andis meile palju enesekindlust, et korraldajad suudavad teha MM-tasemel võistluse. Neile anti veidi rohkem kui paar kuud aega ja tehtud töö oli imeline. Teadsime, et nad suudavad seda, ning olime väga rõõmsad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles