WRC viimane kõlakas pani Neuville'i rõõmustama ja Ogier' pead raputama

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Toyota GAZOO Racing

Autoralli MM-sarja ametlik kalender näeb praegu ette, et koroonakriisist räsitud tänavune hooaeg lõppeb 22. novembril Belgias. Viimastel päevadel on aga sahistatud, et rallijuhid kaaluvad võimalust lõpetada hooaeg hoopis Monzas, kus on alates 1978. aastast sõidetud sõurallit. Kui Thierry Neuville võtaks Monza ralli kahe käega kalendrisse vastu, siis Toyota sõitjate Elfyn Evansi ja Sebastien Ogier' jaoks jääks võistlus liiga lahjaks. 

«Ma ei oska Monza kohta eriti midagi öelda, aga oleksin loll, kui oleksin selle vastu, et üks etapp tuleks juurde,» ütles ka ise Monzas sõitnud Neuville. «Meil on selleks kalendris ruumi. Loodetavasti võimalus kasutatakse ära. Monza ralli oleks ilmseks keerukas, aga väga põnev. Ütlen sellele kindlasti jah!»

Toyota meeste hinnangul võiks MM-sari säilitada aga mingisuguse kindla taseme, kust alla poole ei minda. «MM-sari peaks koosnema tõsistest rallidest. Kui tahame millegi eest punkte jagada, peaks see olema korralik ralli, mitte sõuüritus,» kommenteeris Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles