Zlatan Ibrahimovic andis positiivse koroonatesti

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Matteo Bazzi/EPA/Scanpix

Rootsi jalgpallistaar Zlatan Ibrahimovic on andnud positiivse koroonaproovi, mistõttu ei saa ta oma leivaisa AC Milani aidata tänases Euroopa liiga kohtumises Bodo/Glimti vastu. 

38-aastasele Ibrahimovicile tehti koos ülejäänud tiimikaaslastega proov eile, kui selgus, et moepealinna klubi keskkaitsja Leo Duarte oli haigestunud koroonaviirusesse. 

Brasiillasest tagalamehe positiivne test tähendab ühtlasi seda, et Milanil on Norra klubi vastu kasutada vaid kaks tervet keskkaitsjat – Matteo Gabbia ja Simon Kjaer –, sest nii Alessio Romagnoli kui ka Mateo Musacchio ravivad hetkel vigastusi.

Ründeliinis on Milanil Ibrahimovicile asendus küll olemas, ent väikestviisi tagasilöök on rootslane eemalejäämine ikkagi. 38-aastane edurivimees on hooaja alguses olnud suurepärases hoos ning tal on kahe mänguga ette näidata kolm väravat.

Kuigi koroonaviirus on tõsine asi, on vutiringkondades hakatud viskama ka nalja, et Zlatani vastu pole isegi viirushaigusel lootust. 

«Zlatan Ibrahimovic on andnud positiive koroonaproovi. Oleme sellel raskel ajal mõtetes viirusega,» säutsus Gary Lineker. 

Oma sõna ütles sekka ka jalgpalliajakirjanik Ott Järvela: «Koroonaviiruse jaoks oleks suurem probleem ainult siis, kui nakatunuks oleks Chuck Norris...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles