FOTOD ⟩ Solbergi ribadeks sõidetud ralliauto parandamiseks kulus üle 13 tunni!

Postimees Sport
Copy
Oliver Solberg Volkswagen Polo R5ga.
Oliver Solberg Volkswagen Polo R5ga. Foto: Volkswagen Motorsport

Autoralli EM-hooaeg on jõudnud Portugali, kus sõidetakse Fafe Montelongo ralli, kuid see algas väga õnnetult Rootsi rallisõitja Oliver Solberg jaoks, kes tegi hirmsa väljasõidu.

ERC-sarja üldvõitu jahtival Solbergil juhtus õnnetus juba avapäeval sõidetud testikatsel, kui ta vajus oma Volkswagen Polo GTI R5ga ühest kurvist välja ja tabas puud. Autol sai kõvasti kahjustada nii taga- kui ka esiosa. Nii sõitja kui ka kaardilugejaga jäid terveks.

Posted by ewrc-results.com on Reede, 2. Oktoober 2020

Äsja andis 2003. aasta maailmameistri Petter Solbergi poeg sotsiaalmeedias teada, et Polo on parandatud ning ta läheb esimesel kiiruskatsel starti. Masina korda tegemiseks kulus rohkem kui 13 tundi.

Portugali ralli on kuuest osavõistlusest koosnevas EM-kalendris kolmas. Ungari ralli sõidetakse 6.-8. november, seejärel suundub EM-karussell 26.-28. novembriks Gran Canariale ning hooaeg lõppeb 11.-13. detsembril Belgias sõidetava Spa ralliga.

Hooaja esimesed etapid toimusid Itaalias ja Lätis ning nende tulemuste põhjal hoiab hetkel punktitabelis esikohta raha probleemide käes vaevlev venelane Aleksei Lukjanuk. Venemaa rallimehel on hetkel koos 70 punkti ning Solbergil temast neli silma vähem. Tiitlilootused on veel ka Hyundaiga kihutaval Craig Breenil, kellel koos 40 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles