VIDEO ⟩ Soome sangariks kerkinud Pukki sattus Inglismaal naerualuseks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Teemu Pukki
Teemu Pukki Foto: Joe Giddens/PA Wire/PA Images/Scanpix

Soome jalgpallikoondislane Teemu Pukki on viimastel aastatel tõestanud, et oskab väga hästi väravaid lüüa. Kahjuks eksivad ka parimad ja soomlase möödalöögi üle visatakse Inglismaal nalja.

Pukki esindab endiselt Inglismaal Norwichi meeskonda, mis läinud hooajal kõrgliigast kindlalt välja langes. Nõnda heideldakse taaskord esiliigas, kust proovitakse kiiresti tippseltskonda naasta.

Hooaja algus pole olnud väga kiita, sest neljast esimesest mängust on kaotatud koguni kaks ja tabelis ainult neli punkti. Tänane kaotus koduväljakul Derby vastu võinuks kindlasti olemata olla, kui Soome ründetäht suutnuks penaltipunktil hoolsamalt tegutseda.

Väravateta kulgenud avapoolajale järgnes kohe 52. minutil Norwichi teenitud 11 meetri karistuslöök. Seda läks mõistagi sooritama Pukki, kes enamasti üpris kindlalt need väravavõrku toimetab. Kahjuks ei läinud kõik tema tahtmist mööda.

Pukki libastus hoojooksul ning tema sooritatud löök lendas kõrgelt üle värava. Kui kohtumine toimunuks võõrsil, siis oleks mõistetav väljakut süüdistada, kuid ründetuus peaks olema teadlik oma staadionil toimuvast.

Norwichi kahjuks ei suudetud isegi kohtumist viigisadamasse tüürida. Derby ründelegend Wayne Rooneyl tekkis võimalus 20 meetri kauguselt, kust endisel Manchester Unitedi tähel oli sooritada karistuslöök. Oivaliselt paigutatud pall lendas täpselt Norwichi värava ristnurka ja nõnda ka 87. minutil Rooneyle võiduvärav protokolli märgiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles