Sainzi unistuste üleminek Ferrarisse muutub fännide jaoks üha naeruväärsemaks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tulevasest hooajast saavad Charles Leclercist (vasakul) ja Carlos Sainz Jr'ist (paremal) Ferrari F1 tiimis meeskonnakaaslased.
Tulevasest hooajast saavad Charles Leclercist (vasakul) ja Carlos Sainz Jr'ist (paremal) Ferrari F1 tiimis meeskonnakaaslased. Foto: HOCH ZWEI via www.imago-images.de/imago images/HochZwei

Sel suvel toimus vormel 1 suurim üleminek mõistetavalt Ferrari leeris, kes loobus Sebastian Vetteli teenetes ja palkas Carlos Sainz Jr. Itaalia tiimi kesised tulemused muudavad vähemalt fännide jaoks selle sammuna tagasi.

Ferrariga lepingu sõlmimine on sisuliselt iga võidusõitja unistus. Itaalia autotootja meeskond on F1s üheks läbi aegade legendaarsemaks võistkonnaks ja sinna pääsemine väga keeruline.

Hetkel vaevleb Ferrari madalseisus ja ei võitle tänavu võitude eest. Seevastu kogutakse väheseid punkte ja meeskondlikus arvestuses hoitakse alles kuuendat positsiooni. Praegune esisõitja Charles Leclerc suutis küll hooaja alguses kivist vett välja pigistada ning paar poodiumikohta tuua, kuid nüüd ollakse sellistest tulemustest kaugel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles