JÄRELVAADATAV ⟩ Ülivõimas Nadal jõudis 13. korda Prantsusmaa lahtiste finaali

Postimees Sport
Copy

Prantsusmaa lahtiste tenniseturniiri meeste üksikmängus jõudis esimesena finaali Rafael Nadal (ATP2.), kes alistas kindlalt Diego Schwartzman (ATP 14.) 6:3, 6:3, 7:6(0).

French Openi kuningas, võistluse 12 korral võitnud hispaanlane pole tänavu kaotanud settigi. Erilist võimalust ei tekkinud ka Schwartzmanil – mänguks läks vaid viimases vaatuses –, kes veidi enam kui kolm tundi kestnud matšis pidi Nadali kindlat paremust tunnistama.

Märkimisväärne on tõik, et 34-aastane tennisist jõudis French Openil finaali 13. korda, otsustavat matši pole ta kunagi kaotanud! Nadalile pole kellelgi midagi vastu panna, uuel ajastul on kuus triumfi ette näidata Björn Borgil, järgmised jäävad juba kaugele.

Teine finalist selgub paarist  Novak Djokovic (ATP 1.) ja Stefanos Tsitsipas (ATP 6.). Ka seda kohtumist näitab Postimees otsepildis.

Enne mängu:

Schwartzman ja Nadal kohtusid viimati saviliivaväljakul 19. septembril Roomas, kus olid argentiinlase võidunumbrid 6:2, 7:5. Hispaanlane jahib aga oma 13. Prantsusmaa lahtiste tiitlit ning on olnud ülivõimas, sest pole kellegi vastu setti loovutanud.

Tõele au andes on ka Schwartzman avaldanud muljet. Argentiinlane tegi veerandfinaalis säru tänavu elu parimat tennist näitavale Dominic Thiemile (ATP 3.), võites üle viie tunni kestnud lahingu settidega 3:2. Varem polnud ka argentiinlane kaotanud ühtegi setti.

Antud kohtumine on geoblokiga ehk seda näeb vaid Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles