Karl Jakob Hein unistab Arsenali esindustiimi debüüdist

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Karl Jakob Hein.
Karl Jakob Hein. Foto: Pricey Afcphoto/london Arsenal

Eesti jalgpallikoondise 18-aastane väravavaht Karl Jakob Hein loodab tänavu koduklubi Londoni Arsenali esindusmeeskonnas debüteerida. Unistuse täideviimiseks mingisugust imevalemit ei ole. «Eks ma ikka loodan, kuid saan ainult trenni teha ja tööd rügada. Siis vaatame, kas hooaja jooksul tekib see võimalus,» sõnas ta.

Arsenali väravavahtide osakond on suve jooksul veidi muutunud. Ning vähemalt paberil võiks see Eesti mehe võimalusi suurendada. Esiväravavahiks on Londoni klubil endiselt 28-aastane sakslane Bernd Leno, kuid eelmisel hooajal teda vigastuspausi ajal asendanud ja väga hästi hakkama saanud sama vana argentiinlane Emiliano Martinez liitus ligi 19 miljoni euro suuruse üleminekutasu eest Aston Villaga.

Tema asemele toodi teiseks numbriks kahe miljoni euro eest 25-aastane islandlane Rúnar Alex Rúnarsson, kes eelnevalt mängis Prantsusmaa kõrgliigas Dijoni eest. Seda üpriski ebaõnnestunult, sest oma esimesel hooajal Prantsusmaal (2018/19) korjas ta 25 mängus oma selja tagant välja 43 palli ja langes pingile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles