PM SARDIINIAS ⟩ Hyundaide vahele pressinud Ogier: anname kindlasti endast maksimumi, sest teame, et Dani ei tule alati surve all toime

Karl Mihkel Eller
Copy
Sebastien Ogier Türgi rallil.
Sebastien Ogier Türgi rallil. Foto: GREGORY LENORMAND via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC/Scanpix

Hyundaile osutab Sardiinias kõige suuremat vastupanu kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier, kes kerkis otsustavaks päevaks teisele kohale ning jääb liider Dani Sordost 27,4 sekundi kaugusele. Esikohani on küll pikk tee, kuid prantslase sõnul mitte võimatu.

Ogier võib laupäevaga kindlasti rahule jääda. Ta kerkis neljandalt kohalt teiseks ja MM-sarja üldarvestuse jaoks oli väga tähtis Thierry Neuville'ist möödumine. Sellest andis ta ka mõista pärast pikka võistluspäeva ajakirjanikele. «Olen enda sõidu üle uhke. Polnud küll ideaalne, kuid võib rahule jääda. Võitsime neli kiiruskatset, kuid kahel seevastu andsime liiga palju aega ära,» selgitas prantslane. «Pean ka endale tuhka pähe raputama, sest olin kohati liiga ettevaatlik, aga kokkuvõttes positiivne päev.»

Homme stardib ta rajale pärast Neuville'i ning saab veidi rohkem olukorda kontrollida. Kuigi Sordost lahutab teda 27,4 sekundit, siis usub prantlane, et ka see vahe on kinni sõidetav. «Dani on kaugel, kuid mitte liiga kaugel. Tuleb kindlasti survestada, sest kunagi ei tea, mis juhtuda võib. Anname kindlasti endast maksimumi, sest teame, et Dani ei tule alati surve all toime.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles