Adamo: Sardiinia oli Hyundai ralliosakonna jaoks verstapost (2)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport

Kui suurem osa Sardiinia ralli vaatajatest mäletab, et Hyundai noppis kaksikvõidu ja Tänakul tekkisid probleemid, mis ei lubanud kõrgesse mängu sekkuda, siis tiimipealik Andrea Adamo vaatab suuremat pilti.

Adamo ja Hyundai jaoks kulges nädalavahetus väga erinevate emotsioonidega. Oli ebaõnne, väga pingelisi olukordi ja lõpuks joovastus tulemustest. Vaadates lõpuprotokolli, siis võib esikaheksast leida koguni viis Hyundai masinat ja see on suurt plaani vaadates väga võimas tulemus. Dani Sordo ja Thierry Neuville tõid masinad finišisse vastavalt esimese ja teisena, Ott Tänakule kuulus kuues koht ning Pierre-Louis Loubet ja Jari Huttunen hõivasid seitsmenda ja kaheksanda positsiooni.

«Ralli lõppedes on meie päralt kaksikvõit ja ma olen väga uhke kogu oma Hyundai Motorspordi meeskonna üle. See ei ole küll minu kaksikvõit, kuid võtan seda kui natuke enda oma. Lisaks oli koguni viis Hyundai masinat esikaheksas ja see on imeline,» tõdes Adamo pärast rallit Prantsusmaa meediale. «Saavutada tulemus ja seejuures näha, kust me alustasime. Sardiinias saavutatu jääb väga kauaks meelde ja võime rahus öelda, et oleme midagi nüüd saavutanud.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles