Miks pole Eestis tulevärki, mis kõditab maailmas miljonite vutifännide närve? (1)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Omade koju naasmiseks tuleb alati valmis olla, ka Konstantin Vassiljev liitus Floraga 2019. aasta talvise üleminekuakna lõppfaasis.
Omade koju naasmiseks tuleb alati valmis olla, ka Konstantin Vassiljev liitus Floraga 2019. aasta talvise üleminekuakna lõppfaasis. Foto: FC Flora

Jalgpallimaailmas on üleminekuakna viimane päev või õigemini viimane tund pakkunud klubidele alati närvikõdi. Kes näeb palehigis vaeva, et kedagi endale meelitada, kes rassib meeleheitlikult, et pallurit endale jätta.

«Kui aken avaneb, soovid sa oma võistkonda mõistagi tugevdada. Kuid kui jõuab kätte viimane päev ja sa pole hoolikas, võib kõik kiirelt muutuda: hangi tiimi keegi, ükskõik kes! Siis ei kehti enam ükski reegel ja mingist lojaalsusest pole juttugi. Iga mees on enda eest väljas,» sõnab üks endine Premier League’i klubi treener väljaandele The Ath­letic.

Veel mõni aasta tagasi oli olukord seda hullem, et tehingute periood sulgus näiteks Inglismaal pärast seda, kui hooaeg oli juba käima lükatud. Ehk kui esimestes voorudes asjad ei sujunud, lennatigi sulle lihtsalt turja nõudega mehi juurde hankida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles