Optibeti CS:GO turniiri poolfinalist Fragmine: tulime turniirile kindla sihiga edasi pääseda!

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Fragmine liikmed vasakult: ergoo, makig, klempz ja qwant
Fragmine liikmed vasakult: ergoo, makig, klempz ja qwant Foto: Erakogu

11. oktoobril aset leidnud Optibeti «CS:GO» turniiri teine kvalifikatsioon tõi võistlustulle mitmeid võistkondi, kes esimesel kvalifikatsioonil ei osalenud. Üheks nende seast oli ka Fragmine, kes sai edasipääsemiseks väga tugeva vastase, turniiri üheks favoriidiks peetud Domino Gaming. Fragmine alistas nad seisuga 2:0 ning tagas koha poolfinaalis.

«Kindlasti andis võit Domino Gamingu üle meile suurema motivatsiooni edasi jõudmiseks ning rohkem koos mängimseks,» kirjeldab emotsioone Fragmine kapten «qwant». Võistkond ei saanud esimesel kvalifikatsioonil osaleda tänu töökohstustele ning asendusmängijatega mängimine ei tulnud kõne alla: ”Läksime viimasele kvalifikatsoonile kindla sihiga edasi pääseda.”

18. oktoobril toimuvas poolfinaalis sai Fragmine loosi tahtel vastaseks esimesest kvalifikatsioonist edasi pääsenud võistkonna Lucendi Gaming. «Tegemist on kindlasti hea vastasega. Tean, et nad on kauem koos mänginud kui meie,» räägib Fragmine kapten. «Oma vataseid me ei karda ning lähme kindla käega, et võita. Eesmärk on jõuda finaali!»

«Qwant» on Eesti CS:GO maastikul olnud tegev rohkem kui 10. aastat. Selle aja jooksul on osaletud mitmetel erinevatel turniiridel ning võrgupidudel. ««Counter-Strike 1.6» aegadel oli väga raske kuskil suurele pildile saada, eriti Eestis. CS:GO puhul on see veidi lihtsam» võrdleb Qwant ajastute muutust. «Eesti e-spordi suurimaks miinuseks on mängijate motivatsioon, kuna rahalised toetuseid ja sponsoreid on väga vähe. Suurorganisatsioonid võiksid veidi rohkem panustada kohalikku e-sporti. Siis saaks tulevikus ka kindlasti rohkem eestlasi näha mängimas rahvusvahelistel suurturniiridel.»

Optibeti «CS:GO» turniiri poolfinaalid algavad 18. oktoobril kell 16:00. Esimesena astuvad võistlusesse Levadia eLions ning Lavapleier. Seejärel kohtuvad võistkonnad Fragmine ja Lucendi Gaming. Mänge kommenteerivad Comedy Estonia koomikud Karl-Alari Varma ja Mikael Meema. Optibeti «CS:GO» turniir lõppeb suurejoonelise finaaliga 25. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles