Ülinaljakas video ⟩ «Oh, Kimi!» Räikkönen tekitas tiimikaaslasele kõhedaid hetki

Postimees Sport
Copy
Antonio Giovinazzi (vasakul) ja Kimi Räikkönen
Antonio Giovinazzi (vasakul) ja Kimi Räikkönen Foto: Pilt videost

Soomlasest vormel 1 piloot Kimi Räikkönen tekitas oma Alfa Romeo tiimikaaslasele palju kõhedaid hetki, kui paar kihutas maailmas ühel kõige kardetumal võidusõidurajal Nürburgring Nordschleife.

Räikköneni meeskonnakaaslasele Antonio Giovinazzile anti 23 küsimust, mida ta pidi Räikköneni käest küsima ühe Nordschleife ringi jooksul. Tõele au andes ei suutnud ta soomlase käest just palju vastuseid saada, sest suurema osa ajast manitses ta Räikköneni aeglasemini sõitma.

«Ole siin kurvis ettevaatlik. Ma ei usalda seda,» ütles Giovinazzi ja puhkes koos Räikköneniga naerma. Soomlane vastas: «Tahad ise sõita? Tunned end kindlamini, kui sõidad ise? Aga kuhu küsimused jäävad?»

Räikkönen tõi sõidu jooksul pidevalt teemaks ralli ja pakkus lõpetuseks välja, et Giovinazzi võiks talle tulevikus hakata kaardilugejaks. «Kui ma kunagi veel rallit sõidan, palkan sinu kaardilugejaks.» Giovinazzi vastas, et ta ei istuks isegi siis soomlase kõrval ralliautosse, kui talle antaks kümme miljonit.

Järgmisel ringil istus autorooli Giovinazzi ning arvas ühel hetkel, et on rajal täiesti eksinud. Räikkönen lohutas tiimikaaslast: «Ära muretse, see on ringrada. Me lõpetame samas kohas, kus alustasime.»

Legendaarne Nürburgring Nordschleife on 23,832 km pikk ja koosneb 73 kurvist. Ringrada kasutatakse tänapäeval mitmete kestvussõitude raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles