Sõpradega mitu päeva napsutanud Rootsi hokilegend jäi autoroolis kriminaalse joobega vahele

Postimees Sport
Copy
Tommy Salo 2002. aasta jäähoki MMil.
Tommy Salo 2002. aasta jäähoki MMil. Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX/SCANPIX Code 30230-306

Endine Rootsi hokimängija Tommy Salo jäi kodumaal kriminaalses joobes politseile vahele.

Rootsi meedia kirjutab, et hokilegend jäi augustis kriminaalses joobes politseile vahele ja kaotas seetõttu ka juhiload.

Tugevalt joobes olnud Salol tuvastati üle kolmepromilline joove. Soomes võib autorooli istuda kuni 0,2 promillise joobega ja kriminaalkorras hakatakse menetlema üle ühe promilliga joobes juhtimist.

Rootsi ajalehed on teinud kindlaks, et endine väravavaht lahkus sõprade juurest, kellega oldi mitu päeva järjest koos purjutatud. Lisaks peatas Salo mitmel korral auto, et tarvitada vahepeal alkoholi. 

«Minuga juhtunu oli viimane piisk karikassse. Enam ei tarvita ma üldse alkoholi. Kõik teavad seda. Ma võiksin süü kellegi teise kaela veeretada, aga ma ei hakka seda tegema. Minu käitumisele ei ole seletust,» kirjutas Salo ühismeedias.

Salo mängis karjääri jooksul üle 500 mängu Põhja-Ameerika hokiliigas NHL ja esindas Rootsi koondist suurturniiridel. Karjääri lõpetas ta 2007. aastal.

Pärast profikarjääri lõppu on Salo tegutsenud nii hokitreeneri kui ka kehalise kasvatuse õpetajana. Lisaks on ta tegutsenud Leksands IFi tegevjuhina.

Suvel kriminaalses joobes vahele jäänud Salo on varem kurtnud depressiooni üle. «Ma olin hamstrirattas ja ei saanud välja. Kõige süngematel perioodidel ei soovinud ma isegi elada. Aga siis mõtlesin vanematele, lastele ja kõikidele teistele. Ma ei usu, et inimesed teadsid, kui hull seis minuga oli,» sõnas rootslane mõned aastad tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles