Positiivseid koroonaproove andnud Soome jäähoki tippmeeskond pandi karantiini

Karl-Joosep Küngas
Copy
Helsingi Jokerite mängijad on hooaja alguses saanud piisavalt põhjust rõõmustamiseks, kahe mänguga on visatud üheksa väravat.
Helsingi Jokerite mängijad on hooaja alguses saanud piisavalt põhjust rõõmustamiseks, kahe mänguga on visatud üheksa väravat. Foto: Edijs Palens/zumapress.com/Scanpix

Ainsa Soome jäähokiklubina Kontinentaalses hokiliigas mängiv Helsingi Jokerite meeskond suunati karantiini.

Tänavu KHLis ainult 15 kohtumist mänginud Jokerite meeskond suunati täielikult eneseisolatsiooni, kuna nelja tiimiliikme koroonaproov sai positiivse vastuse. Nõnda jääb järgneval nädalal pidamata veel ridamisi mänge.

Kuigi KHL pole veel ametlikku teadet andnud, siis jäävad kindlasti toimumata 26. oktoobri kodumäng Jekaterinburgi Avtomobilistiga ning ka kaks päeva hiljem toimuma pidanud vastasseis Podolski Vitjašiga. 

See pole esimese korraga, kui Jokerit sel hooajal karantiini suunati. Esimest korda nakatusid mõned tiimiliikmed koroonaviirusesse septembris, mil pärast 6:0 tulemusega lõppenud võidumängu Nižnekamski Neftehimiku vastu tuli edasi lükata viis KHLi lahingut.

Kuigi Jokerit on mänginud konkurentidest mõned mängud vähem, siis asutakse 21 punktiga ikkagi turniiritabelis kõrgel neljandal kohal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles