Galerii ja video ⟩ Lõuna-Eesti derbis välgutati poole minuti jooksul kaks korda punast kaarti

Toimetas Karl Juhkami
Copy

Eesti jalgpalli kõrgliiga 25. voor avati täna Viljandis, kus vastamisi läksid kohalik Tulevik ja Tartu Tammeka. Tulise kohtumise võitsid külalised 1:0. 

Mängu ainus tabamus sündis 74. minutil Tammeka ründaja Tristan Koskori jalast.

Viljandi meeskond lõpetas kohtumise sealjuures veel üheksakesi, sest 81. minutil lendas Martin Allik tald ees sisse Patrick Genro Veelmale. Selle peale reageerisid mõlema leeri pallurid ning väljakul läks lahti kerge kukepoks. 

Arveteklaarimise tulemusena välgutas peakohtunik Juri Frischer kollast kaarti Andre Paju ja Sten Reinkorti nina all, Viljandi poole pealt saadeti Allikuga koos duši alla ka Tanel Lang. 

«Esimene poolaeg läks palju paremini, tekitasime palju võimalusi, aga teine poolaeg see värav Tammeka poolt tegi mängu päris lahtiseks ja ... selline jama juhtus lõpuks. Nii täpselt ma ei näinud, videopildis on parem vaadata, aga mis seal ikka – natuke keed üle ja tulevad sellised lollid otsused ... pea peab selge olema sellises olukorras,» kirjeldas Tuleviku ründaja Kaimar Saag Soccernet.ee otseülekandes kukepoksi.

Ainsa värava löönud Koskor lisas omalt poolt: «Viljandi oli kange ja derbihõngu oli siin küll, punased ja kõvasti võitlust. Päris äge, action'it oli omajagu. Läbi siniste silmade olid küll [punased kaardid õigustatud].»

Laupäevases teises kohtumises alistas Tallinna Legion linnarivaal Kalevi 2:0. Väravad kirjutati Denis Vnukovi ja Nikita Andrejevi arvele. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kui tavapäraselt koosneb Premium liiga hooaeg 36 voorust, siis koroonaviirusest tingitud pausi tõttu otsustas jalgpalliliit maikuus hooaega lühendada. Kõik Premium liiga klubid kiitsid heaks uue süsteemi, mille põhjal peetakse esmalt kolm ringi (kokku 27 mängu), misjärel mängivad 1.-6. kohal ning 7.-10. kohal asuvad meeskonnad veel ühe ringi. Lisaringi võetakse varem teenitud punktid kaasa. See tähendab, et esikuuik peab hooaja jooksul 32 ja teised 30 mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles