Järelvaadatav ⟩ Saaremaa sai ka teist korda Tartust jagu

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas Saaremaa teist korda Tartu Bigbanki, seekord võõrsil tulemusega 3:1 (25:21, 25:14, 20:25, 27:25).

Saaremaa resultatiivseimad olid Evandro Dias De Souza ja Hindrek Pulk 22 punktiga. Tartu parimana tõi Märt Tammearu 20 silma.

Saaremaa teenis Tartu üle tänavu teise võidu, sest hooaja esimeses mängus saadi kodusaalis 3:0 võit.

Kõik kaheksa kohtumist võitnud Saaremaa on 23 punktiga tabeli liider. Viis võitu ja kaks kaotust on Tartule toonud 12 silma, mis annab kolmanda koha. Bigbanki ees on 13 silmaga (5 võitu, 0 kaotust) Jekabpilsi Luši.

Enne mängu:

Mõlemad olid võistlustules ka möödunud nädalal ja mõlemad teenisid ka kaks võitu. Omavahel oldi viimati vastamisi oktoobri keskel ja siis võttis kodusaalis mänginud Saaremaa kindla 3:0 võidu.

Tartu meeskonna peatreener Alar Rikberg ütleb, et eelmises omavahelises vastassseisus läks valesti palju asju. «Meile oli keeruline aeg, üheksa päeva jooksul kolm reis ja need bussireisid tõmbasid üsna tühjaks. Teiseks otse mängule minek pole ikkagi see, kus suudetakse endast kõik anda. Ja Saaremaa tegi ise väga hea mängu, pärast meid pole nad nii kvaliteetset võrkpalli näidanud,» sõnab Rikberg. «Saaremaa jaoks on siin liigas tiime, kelle vastu võidakse eksperimenteerida ja katsetada, aga võidetakse ikka. Meie vastu tulid nad täie tõsiduse ja hea keskendumisega.»

Pühapäeval loodab peatreener oma meeskonna esituses näha julget tegutsemist. «Saan lubada veel kõvemat võitlust. Lisaks tahan ma näha, kuidas esineb Saaremaa siis, kui nad surve alla panna. Kui ise vahe sisse laseme, on neil lihtne ja pingevaba tegutseda. Kindlasti tulevad nad sellele kohtumisele põhikoosseisuga ja kui meie saame oma asjadega hakkama, võib tulla põnev mäng,» lisas juhendaja.

Credit24 Meistriliiga mängud 31.10-1.11:

31.10 kell 15.00 (Pärnu SH) Pärnu VK –  Jelgava Biolars

31.10 kell 19.00 (TalTech SH) TalTech – RTU/Robežsardze/Jurmala

1.11 kell 15.00 (TÜ SH) Tartu Bigbank – Saaremaa VK

1.11 kell 17.00 (Audentese SH) Tallinna Selver – Jelgava Biolars

1.11 kell 19.00 (Pärnu SH) Pärnu VK – RTU/Robežsardze/Jurmala

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles