Galerii ⟩ Flora triumfeeris ka liidrite lahingus

Karl-Joosep Küngas
Copy

Valitsev Eesti jalgpalli kõrgliiga meister ja tänavune tabeliliider Tallinna Flora võõrustas koduväljakul lähimat konkurenti Paide Linnameeskonda ning võitluslikus kohtumises võeti 1:0 võit.

Enne mängu turniiritabelis Paide ees 10 punktilist edu hoidnud Flora tuli tänasele kohtumisele vastu väga agressiivselt, kuid värani nõnda kergelt ei jõutud. Kodumeeskond sai siiski esimesel poolajal oma tahtmise, kui 39. minutil Märten Kuusk nurgalöögist palli peaga Paide väravavõrku toimetas.

Teisel poolajal jätkus võrdsete lahing ning väiksemaid võimalusi jagus mõlemisse leeri. Siiski jäi täna realiseerimine vajaka ning nõnda väravaarvet kumbki võistkond rohkem ei kasvatanud.

Tänane 1:0 võit kasvatas Flora edu tabelis juba 13 punktiliseks ning seejuures on Tallinna klubil lähimatest konkurentidest mäng vähem peetud (Tallinna Levadiaga). See tähendab, et Paidel teise koha meeskonnana on võimalik maksimaalselt koguda 21 punkti ning nõnda tuleb Floral meistritiitli kindlustamiseks võita veel üheksa punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles