Lewandowski mänedžer üritas jalgpallistaarilt välja pressida paarkümmend miljonit eurot

Postimees Sport
Copy
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: www.imago-images.de/imago images/Newspix/Scanpix

Varssavis vahistati Poola jalgpallikoondise ja Müncheni Bayerni väravamasina Robert Lewandowski endine mänedžer, kellele pannakse süüks, et ta kavandas 32-aastase jalgpalluri vastu kriminaalseid plaane.

Kohalik prokurör andis meediale teada, et Cezary Kucharski vastu on algatatud uurimine, sest ta olevat endist koostööpartnerit ja väljapaistvat Poola jalgpallurit ähvardanud väljapressimisega.

Väidetavalt nõudis Kucharski Lewandowskilt 20 miljonit eurot. Spiegeli andmetel pani aga hoopis Lewandowski ebaseaduslikul moel «vasakule» miljoneid eurosid. Lisaks hiiliti mööda maksude tasumisest, kattevarjuks abikaasa Anna luksusreisid ja kodu hinnaline sisekujundus.

Lewandowski advokaat nimetas neid süüdistusi alusetuteks ning andis mõista, et hoopis Kurcharski on tema klienti tagakiusanud ja raha väljapressinud. «Kucharski lihtsalt ei saanud aru, et nende koostöö on lõppenud,» ütles Lewadowski kaitsja Lukasz Gladki väljaandele Sportowe Fakty.

Lewandowski varade väärtuseks hinnatakse ligikaudu 75 miljonit eurot. Poola vutiäss on ka käimasoleval Saksamaa kõrgliiga hooajal suurepärases hoos ning on Bayerni eest löönud juba kümmekond väravat.

Oktoobri alguses valiti Lewandowski UEFA aasta jalgpalluriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles