Noorte poksijate poolfinaalmatšid kujunesid vaatemängulisteks

Copy

Narvas toimuvate kuni 15- ning kuni 17-aastaste noorte poksi Eesti meistrivõistluste poolfinaalpäev pakkus vaatemängulisi matše ning lõpplahendusi. Seejuures näitasid klassi suursoosikud Fjodor Kamanin ning Artur Aleksejev.

Poksiperekonna Kamanini noorim kasvandik Fjodor (Narva PSK) alistas U15 vanuseklassi kuni 50-kilogrammiste poolfinaalis ülikindlalt Daniil Filipovitsi (OMK) avaraundis ning kohtub tänases finaalis Igor Makaroviga (OMK). Tegemist saab olema vägeva finaaliga, sest mõlemad on oma senised vastased alistanud enne lõpukella. 

Fjodor Kamanini vanemad vennad Pavel ning Semjon on valitsevad Eesti meistrid ning poksikoondise esinumbrid täiskasvanute seas. 

Avamatši nokaudiga võitnud kuni 72-kilogrammiste kaalukategooria favoriit Artur Aleksejev (Energia) alistas kindlalt ka poolfinaalivastase, lõpetades matši Denis Antslaniga (ATP) avaraundis.  

Kuni 17-aastase vanuseklassis näitasid võimu Dmitri Protkunas (kuni 63kg, PSK), Maksim Tsõbirev (kuni 66kg, ATP) ning Vjatšeslav Uit (kuni 72kg, Järve-Boxing), kes kõik oma vastased samuti avaraundis kindlalt alistasid. Vägevalt tegutses ka Joosep Palm (Kontakt), kes oli Stanislav Zubkovist üle teises raundi.

Tänastes finaalmatšides jagatakse Narvas välja kahes vanuseklassis kokku tervelt 28 medalikomplekti. Nende hulgas ka kuus medalikomplekti neidude võistlusklassis. 

Poksiliit rõhutab omalt poolt, et võistlustele on lubatud vaid terved ning kontrollitud tervisega võistlejad ning treenerid. Lisaks peetakse kinni kõigist Terviseameti poolt kehtestatud nõuetes. Finaalid toimuvad pühapäeval.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles