Kahekordne valitsev meister purustas koduväljakul tabeliliidri

Postimees Sport
Copy

Coolbeti jäähoki Eesti meistrivõistlused jätkusid sel nädalavahetusel Tartus, kui kohalik Välk 494-le astus vastu tabeliliider Kohtla-Järve HC Everest. Valitsev meister võttis kindla 14:2 võidu.

Valitsev meister tegi täna sotid selgeks juba avakolmandikuga, mis võideti koguni 5:0. Edasi kulges kohtumine juba pingevabas õhkkonnas ja lõpusireeni kõlades särasid tablool kodumeeskonna xx:x võidunumbrid.

Võitjate ridades säras kübaratrikiga hakkama saanud Danil Galimullin. Kaks väravat kirjutati nii Oleksii Voitsekhivskyi, Artem Kintsi, Janis Brakssi kui ka Harri Kolli arvele. Nikita Garanini kontosse jäi koguni viis väravasöötu.

HC Everesti väravate eest hoolitses Danila Levanov ja Andrei Rozinko. Esimesele läks kirja ka üks söödupunkt.

Enne mängu:

Hokiliigas on koroonaviiruse tõttu ära jäetud mitu mängu, kuid pärast paarinädalast pausi naastakse täna jääle. 

Everest on neljast mängust võitnud kolm, millest kahe puhul on nad oma paremuse maksma pannud lisaajal. See annab Kohtla-Järve klubile kuus punkti, mida on ühe võrra rohkem kui nende lähimal jälitajal HC Pantril.

Tartu on tänavu kolmest mängust võitnud ühe, kui 17. oktoobril alistati tervelt 14:1 HC Vipers. Muide, Everest ja Tartu kohtusid hooaja avalahingus, siis jäid esimesed lisaajal peale 6:5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles