Esimesed sammud tippseltskonnas teinud Laas teenis koduklubilt lepingupikenduse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Martin Laas. FOTO: Marko Saarm
Martin Laas. FOTO: Marko Saarm Foto: Marko Saarm

Tänavu esmakordselt jalgratturite tugevaimas seltskonnas sõitnud ehk World Touris sõitnud Martin Laas teenis võimaluse samal tasemel jätkata ka tuleval hooajal. Tema praegune leivaisa Bora-Hansgrohe otustas eestlasega lepingut aasta võrra pikendada.

Laasi jaoks oli tänavune hooaeg ka eriline selle poolest, et ta sai viimaks osaleda ühel kolmest suurtuurist. Tema jaoks oli selleks Hispaanias sõidetav Vuelta a España. Veidi vähem kui kaks nädalat tagasi lõppenud velotuuri järel polnud eestlasel aimugi, kas tal võib veel tekkida sellisel tasemel kihutada. Ühtegi lepingut polnud allkirjastatud ja tulevik üsna lahtine. Nüüd võib siiski kergemalt hingata.

«Ma arvan, et näitasin tänavu selget arengut. Seda isegi mitte kõige ideaalsemas olukorras. Minu võistluskalender oli sarnaselt teistele sõitjatele segamini paisatud, kuid teenisin ikkagi võimalusi ning kaustasin ka Slovakia velotuuril selle hästi ära,» selgitas Laas meeskonna pressiteates. «Olen väga õnnelik, et meeskond jätkuvalt usub minusse ja tean, et minus on veel potentsiaali arenemiseks. Ootan juba huviga, kuidas hakkame üheskoos plaane ellu viima ning meeskonna usk minusse annab väga palju motivatsiooni edasi püüelda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles