Postimehe taskuhäälingus «Kehakultuur» võtsid ajakirjanikud Henry Lääne, Karl Juhkami ja Siim Kaasik sel korral pureda Eesti jalgpallikoondise käekäigu.

Eelmise nädala kolmapäeval lõppes Karel Voolaidi pooleteiseaastane periood meie rahvusesinduse eesotsas, kui sinisärgid tegid võõral väljakul Gruusiaga unustamisväärse 0:0 viigi. 

Kas sama sõnaga võiks kokku võtta ka kogu Voolaidi senise ametiaja või pole välistatud, et juhendaja saab koondise eesotsas veel teise võimaluse?

Sügisesed mängud fännidele liiga palju rõõmustamiseks põhjust ei andnud, kuid väikseid rõõmukilkeid hõbepalli ja potentsiaalsete liidrihakatiste näol siiski esines. Ent kas olukord, kus uued alfaisased tulevad koduliigast, mis on koefitsienditabelis eespool vaid San Marinost ja Andorrast, on tegelikult optimismi sisendav?

Lennart Meri on öelnud, et kui olukord on s*tt, siis tasub silmas pidada, et see on meie tuleviku väetis. Ent kas kõik oskavad sellest samusest ka saia teha või on selleks vaja kindlat tüüpi juhendajat?

Vastuse said need ja paljud teised küsimused. Head kuulamist! 

Kommentaarid (3)
Copy