Spordiklubide hirm uute piirangute ees: peaasi, et jälle kinni ei pandaks!

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sisetingimustes tuleb kontaktsete ja kõrge viiruseleviku riskiga tegevuste puhul lähtuda 2+2 reeglist.  Kõrge viiruseleviku riskiga on tegevused, mille käigus toimub intensiivne sisse ja välja hingamine ning aerosoolide teke. See puudutab näiteks laulmist, tantsimist, võitluskunste, kuid ka puhkpillide mängimist ja muud.
Sisetingimustes tuleb kontaktsete ja kõrge viiruseleviku riskiga tegevuste puhul lähtuda 2+2 reeglist. Kõrge viiruseleviku riskiga on tegevused, mille käigus toimub intensiivne sisse ja välja hingamine ning aerosoolide teke. See puudutab näiteks laulmist, tantsimist, võitluskunste, kuid ka puhkpillide mängimist ja muud. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Kevadel ootamatult rünnanud koroonaviiruse pandeemia tõttu suleti mõneks ajaks kõik Eesti spordiklubid. Sügisel peale tulnud teiseks laineks oldi paremini valmis, ent pole sugugi välistatud, et mitme kuu tagune stsenaarium kordub.

Sel nädalal arutatakse valitsuses võimalike piirangute karmistamise osas. Pole veel teada, kui tõsised otsused langetatakse, ent valmis tuleb olla kõigeks. Postimees uuris kolme suure spordiklubi – MyFitness, Kalev Spa ja Tondi Tennisekeskuse – näitel, kuidas keerulisel perioodil hakkama saadakse.

Marek Kaleta: klientuur pole oluliselt langenud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles