Kotsar aitas tugeva mänguga koduklubi järjekordse võiduni

Christopher Krutto
Copy
Maik-Kalev Kotsar (palliga).
Maik-Kalev Kotsar (palliga). Foto: Brian Mcwalters/ZUMAPRESS.com

Eesti korvpallikoondislane Maik-Kalev Kotsar tegi Saksamaa kõrgliigas taas tugeva esituse ja aitas koduklubi Hamburg Towersi 93:63 võiduni Bonni Telekom Basketsi üle.

Mängu alustas paremini Bonni meeskond, kes asus poolajaks kohtumist 39:35 juhtima. Teisel poolajal panid Hamburgi mängijad oma paremuse maksma ja lõpuks suudeti võtta 30-punktiline võit.

Kotsar tegi taaskord Saksamaa kõrgliigas tugeva esituse. Ta kogus üle 23 minuti mänguaega ja viskas 12 punkti (kahesed 4/5, vabavisked 4/4). Lisaks korjas 24-aastane keskmängija kaheksa lauapalli ja jagas kolm resultatiivset söötu. Kaitses suutis ta samuti särada ja kogus enda nimele kolm vaheltlõiget. Negatiivse poole pealt sai Kotsar kirja ühe pallikaotuse ja neli viga.

Võitjate parimaks kerkis tagamängija Cameron Taylor, kes viskas 21 silma. Kaotajate poolel viskasid 11 punkti Strahinja Micovic, Chris Babb ja Anthony Dileo.

Hamburg on võrreldes eelmise hooajaga kõva arengu teinud. Möödunud hooajal oldi enne Saksamaa kõrgliiga seismapanemist 20 mängust kogutud kolme võiduga kindlalt viimased. Tänavu on seis hoopis teine ja esimeses kolmes mängus on tuntud ainult võidumaitset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles