Adamo ja Mäkineni autogrammidega kontoritooli eest käidi heategevuslikul oksjonil välja 2644 eurot

Postimees Sport
Copy
Tommi Mäkinen (vasakul) ja Andrea Adamo.
Tommi Mäkinen (vasakul) ja Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport

Postimees ja Kanal 2 korraldasid Monza WRC-etapi ajal heategevusliku oksjoni, mille võitja saab endale Andrea Adamo ja Tommi Mäkineni originaalautogrammidega Sparco Icon kontoritooli Rallipood.ee-lt! Oksjoni tulu läheb täielikult Noored Roolis sarja osalejate toetamiseks.

Hyundai pealiku Adamo ja tema Toyota kolleegi Mäkineni autogrammidega rallitooli oksjon algas 4. detsembril kell 14.00 ning lõppes 6. detsembril 14.00. Suurima pakkumise tegi kasutaja tonis242, kes käis harukordset meene eest välja 2644 eurot.

Noored roolis on Eesti Autospordi Liidu (EAL) rallikrossi komitee poolt ellu kutsutud liiklusohutust ja sõidumeisterlikkust edendav võistlussari, mis on mõeldud eeskätt noortele tüdrukutele ja poistele, kellel puudub esmane või on väike sõidukogemus autoroolis.

Oksjoni tuluga toetatakse sarja nelja erineva võistlusklassi võitjate edasiste stardimaksude katmist Eestis toimuvate EAL registreeringuga autospordiüritustel. Kasuta võimalust omada harukordset meenet rallimaailma suurimatelt tegijatelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles