Aasta parimateks vabavõitlejateks nimetati Tseiko ja Aedma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raju 8: Alik Tseiko võitis matši alistusvõttega II raundis.
Raju 8: Alik Tseiko võitis matši alistusvõttega II raundis. Foto: mma.ee

Eesti sportliku vabavõitluse möödunud aasta parimateks vabavõitlejateks professionaalide arvestuses nimetati Alik Tseiko (5 võitu ja 2 kaotust) ja Martin Aedma (4 võitu ja 0 kaotust).

Tseiko pidas möödunud aastal kolm ning Aedma kaks matši, kõik lahingud lõppesid meie meeste jaoks võiduga.

«MMA.ee võtab aasta statistika sellisel kujul kokku esmakordselt,» märkis töö autor ja Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Võtsime kokku kõikide Eesti amatöör- ja profisportlaste poolt peetud matšide tulemused ning panime pingeritta nii Eesti spordiklubid ja sportlased kui ka võistlusliigad,» lisas Tõnissaar.

Kirjatöö võrdleb muuhulgas ka kõige kiiremini matše lõpetavaid sportlaseid, erinevaid alistusmeetodeid, populaarseimaid kaaluklasse, sportlaste etteasteid kodus ja välisriikides ning palju muud. Kogu statistika on leitav siit.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse, judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Järgmine üritus, MMA Raju 9, toimub 14. aprillil Tallinnas Kalevi Spordihallis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles