Järelvaadatav ⟩ Heas hoos Selver pikendas võiduseeriat

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas alistas Tallinna Selver 3:0 (25:23, 25:15, 25:18) TalTechi ning tõusis tabelis kolmandale kohale.

Kõikide sarjade peale on Selver järjepanu võitnud nüüd üheksa kohtumist. Selveri parimana tõi Andrus Raadik 11 punkti (+7), Mihkel Varblane lisas 9 (+5) ning Renee Teppan 8 (+2) silma. TalTechi parim oli 8 punktiga Tamur Viidalepp.

Selver tõusis võiduga tabeli viiendalt realt kolmandale. Üheksa mänguga on neil kirjas 19 punkti. Tallinna klubi ette jäävad mängu enam pidanud Saaremaa ja Tartu, kellel on vastavalt 26 ja 20 punkti.

Foto: Võrkpalliliit

Enne mängu

Eelmisel nädalal kohtusid mõlemad Jekabpilsi Lušiga ning teenisid 3:0 võidud. Omavahel oldi liigamängus vastamisi septembris, TalTech võitis 3:1. 

Pärast keerulist hooaja algust on Selver leidnud väga hea hoo, järjest on võidetud viis kohtumist. Liigamängus tunti viimati kaotusevalu 1. oktoobril, mil jäädi alla Saaremaale. Lisaks on tagatud koht 22. detsembril toimuva Aadu Luukase karikavõistluste finaalis.

Selveri peatreener Rainer Vassiljev keskendub oma esitusele. «Oma sooritust on vaja, kui see on korras, on kõik muu ka oluliselt lihtsam. TalTech on sel hooajal teinud tugevate tiimide vastu väga korralikke esitusi, kasvõi viimane mäng Jekabpilsi vastu. Neis on omajagu sisu,» ütles ta volley.ee-le. 

Kuigi Selver valmistub juba ka järgmisel nädalal toimuvaks karikafinaaliks, on ka tänane mäng oluline. «Ka see mäng on väga tähtis, oleme valvsad ja loodan meeskonnalt korralikku sooritust,» rääkis juhendaja.

TalTechi peatreener Janis Sirelpuu teab, et vastane on heas hoos, ent loodab seda siiski pidurdada. «Selver on hetkel tõesti laineharjal ja pärast meie viimast omavahelist kohtumist kindlasti paremaks läinud. Seega meie esimese ringi võitu liht korrata pole. Aga meie vormil pole samuti viga,» märkis pealik.

«Selver on hea serviga võistkond. Palju sõltub sellest, kuidas suudame võrreldes vastasega esineda oma servil ja vastuvõtul. Kui seal kord majas hoida, siis on nendega võimalik mängida küll. Tahaks karikafinaali eel Selveri enesekindlust veidi kahandada,» lisas Sirelpuu.

Tabelis hoiab Selver 16 punktiga viiendat kohta, TalTech on 10 silmaga seitsmendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles