Zahovaiko tahab Paide aastaga Florale järele viia

Ville Arike
, reporter
Copy
Paide peatreener Vjatšeslav Zahovaiko (paremal) embab hõbedase hooaja järel kogenud hoolealust Siim Lutsu.
Paide peatreener Vjatšeslav Zahovaiko (paremal) embab hõbedase hooaja järel kogenud hoolealust Siim Lutsu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lõpuks ometi lõppenud jalgpallihooajal taas Eesti meistriks kroonitud FC Flora edu ei üllata suurt kedagi, kuid võimsa märgi pani maha Paide Linnameeskond. Esimene medal, kohe hõbedane, ning sellega kaasneb koht eurosarjas. Paide viimaste aastate tõusu taga on paljude inimeste pingutus ning peatreener Vjatšeslav Zahovaiko on üks nendest, kellega edu seostada saab.

Kui mängijakarjääri just Paides lõpetanud Zahovaiko 2016. aasta sügisel putsad plaanitult varna riputas, pakkus klubi talle võimalust jätkata peatreenerina. Nii tol kui ka järgmisel aastal pälviti meistrisarjas kuues koht, 2018 astuti sammuke kõrgemale ning 2019 võideldi Levadia ja Kaljuga juba medalite eest. Lõpuks jäädi neljandaks, kuid tänavu kihutati mõlemast nimetatud tiimist mööda. Seda atraktiivset jalgpalli mängides, sest Paide oli 80 väravaga meistriliiga resultatiivseim meeskond.

Vjatšeslav Zahovaiko, kui pikalt mõtlesite neli aastat tagasi Paide pakkumisele? Kui valmis ise olite treeneritööd tegema?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles