Eesti koondislane liigub Tšehhist Itaaliasse

Postimees Sport
Copy
Robert Viiber.
Robert Viiber. Foto: Dominika Holčíková

Eesti koondise sidemängija Robert Viiber vahetab Tšehhi meistriliiga Itaalia esiliiga vastu, liitudes Cantu Pool Libertase klubiga.

Senise hooaja esindas Viiber Pribrami klubi, kus sai küll korralikult mänguaega, ent meeskond asub liigatabeli põhjas. Üheks klubivahetuse põhjuseks oli ka treeningute kehv kvaliteet.

«Olen juba mõnda aega otsinud võimalusi Tšehhist lahkuda, sest asjad ei suju meeskonnas. Rääkisin oma soovist ka Mirkole (rahvuskoondise itaallasest ÜKE-treener Mirko Fasini-toim) ja Cantu peatreener võttis üks hetk Mirkoga ühendust ja uuris, milline mängija ma olen. Umbes kolme tunniga sai asi selgeks. Olin parajasti toidupoes, kui Mirko helistas ja küsis, kas olen nädala jooksul valmis minema,» rääkis Viiber Eesti võrkapalliliidule. «Suhtlesin ka treenerida, kes andis meeskonnast põhjaliku ülevaate, tehakse korralikult trenni ja ka individuaalset tööd.»

Senine klubi Viiberile mingit takistust ei teinud.

«Itaalias mängimine on väike unistus olnud ja loodan seal arenguhüppe teha. Lisaks on see hea võimalus Itaalias silma jääda ja hüppeplatvormiks mõnda tugevamasse klubisse,» lisas võrkpallur.

Cantu paikneb Serie A2-s hetkel 10. positsioonil. Praegu pole meeskonnal kõige paremini läinud, sest käimas on neljamänguline kaotusteseeria. Viimati jäädi eile 2:3 alla kolmandal kohal asuvale Cuneo Volleyle. Senise seitsme mänguga on võidurõõmu kogetud kahel korral.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles