Kevin Durant naasis 560-päevase ootuse järel endise säraga (1)

Ville Arike
, reporter
Copy
Kevin Durant (taga) püüab koos hea sõbra Kyrie Irvinguga Brooklynis midagi suurt korda saata.
Kevin Durant (taga) püüab koos hea sõbra Kyrie Irvinguga Brooklynis midagi suurt korda saata. Foto: Omar Rawlings/afp/Scanpix

Achilleuse kõõluse rebend kuulub kõige raskemate spordivigastuste kategooriasse. Korvpalliliiga NBA staaril Kevin Durantil jäi kahe mängu vahele üle poolteise aasta ehk 560 päeva, aga ta on tagasi. Ja rohkem kui muljet avaldavalt.

NBA ei valinud hooaja avamänguks juhuslikult kohtumist Brooklyn Nets – Golden State Warriors. Nüüd Netsi rivistusse kuuluv Durant pidi mängima oma endise koduklubi vastu, mille koosseisus on ta kaks korda kroonitud suurliiga meistriks. Mängitud oli alla kümne minuti ja Nets juhtis 36:17. Durant oli visanud juba 10, tiimi teine superstaar Kyrie Irving 17 punkti. Esimestel minutitel näidatud kiirus oli midagi müstilist. Ning Durant läks selle kiirusega kenasti kaasa.

Kui hallis saanuks viibida täismaja, 17 739 huvilist, oleks ilmselt katus pealt tõstetud. «Olen kindel, et fännid loonuks siin hullumeelse atmosfääri juba seetõttu, et KD mängis oma vana tiimi vastu. Aga suutsime ise siia saali selle energia luua,» kiitis Netsi tagamees Caris LeVert.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles