Kontaveit langes Austraalia lahtistel konkurentsist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Priit Simson

Eesti tennise tulevikulootus Anett Kontaveit langes Austraalia lahtiste meistrivõistluste noorteturniiril 3. ringis konkurentsist.

Turniiril 3. asetatud Kontaveit pidi tund ja 36 minutit kestnud tasavägises kohtumises tunnistama 14. paigutusega ameeriklanna Taylor Townsendi 6:4, 6:4 paremust.

Jõululaupäeval 16-aastaseks saanud Kontaveit kaotas endast neli kuud nooremale ameeriklannale ka Austraalia lahtiste eelturniiril, siis olid Townsendi võidunumbrid 6:1, 7:6 (3).

Tänases mängus tegi Kontaveit kümme topeltviga ja servis kaks ässa, vastase samad näitajad olid kaks ja kolm. Esimese servi õnnestumisprotsent oli Kontaveidil 58 ja Townsendil 53. Mängitud punktidest võitis eestlanna 75 ja ameeriklanna 88.

Kui juunioride edetabelis asub Kontaveit 5. ja Townsend 18. kohal, siis naiste maailma edetabelis on ameeriklanna 428. positsioonil, Kontaveit aga 570. real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles