Kullamäe vajab peatreenerina töötamiseks eriluba

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonna endine peatreener Indrek Visnapuu (vasakul) ja tema järeltulija Gert Kullamäe eilsel pressikonverentsil.
Meeskonna endine peatreener Indrek Visnapuu (vasakul) ja tema järeltulija Gert Kullamäe eilsel pressikonverentsil. Foto: Margus Ansu

Kui ajada näpuga järge kehtivates reeglites, ei tohiks Gert Kullamäe meistriliiga klubi peatreenerina tegutseda. See ametikoht nõuab treenerikutse kolmandat kategooriat, kuid Kullamäel on kõigest esimene kategooria.

Tartu Ülikooli spordiklubi juhi Andres Liinati sõnul saatsid nad korvpalliliitu palve, et Kullamäel lubataks siiski peatreenerina töötada. «Me ei taha reeglitest kõrvale vingerdada,» kinnitas Liinat. «Samas on Kullamäel treenerikogemus olemas ja ta on valmis esimesel võimalusel oma kategooriat tõstma.»

Korvpalliliidu peasekretär Karel Loide viibis eile terve päeva kontorist väljas ja polnud õhtuks veel tartlaste avaldust näinud. Soovile vastutulekut pidas ta tõenäoliseks.

«Sellistel puhkudel saab treenerile anda aega, et ta jõuaks oma taset tõsta,» selgitas Loide asjade edasist käiku ja märkis, et värskele peatreenerile ei hakata kaikaid kodaratesse loopima.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles