BLOGI ⟩ Viimasel veerandajal kokku varisenud hõre Kalev/Cramo sai Saratovis kolaka

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Pikalt mängupausil naasnud Chavaughn Lewis (palliga) väsis teisel poolajal.
Pikalt mängupausil naasnud Chavaughn Lewis (palliga) väsis teisel poolajal. Foto: Darja Mitrofanova/VTB

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidi VTB Ühisliigas tunnistama võõral väljakul Saratovi Avtodori 87:61 paremust. Matši käigu ja analüüsi leiab allolevast blogist. 

Enne mängu

Aasta esimestel päevadel jõudis koroonaviirus taas Kalevi meeskonda, mistõttu jäi ära nii 4. jaanuarile planeeritud kodumäng Permi Parma kui ka laupäevane võõrsilmatš Zielona Goraga. Avtodori lahinguks pääseti isolatsioonist, kuid Saratovisse sõitis vaid kaheksa mängijat: Sten Sokk, Martin Dorbek, Indrek Sunelik, Brano Djukanovic, Chavaughn Lewis, Tanel Kurbas, Maurice Kemp ja Rauno Nurger.

Covid-19 viirusest tõttu jäävad eemale Marcus Keene, Janari Jõesaar, Janis Kaufmanis, Devin Thomas ja Kregor Hermet. Esimesed kolm on praeguseks tervenenud ning haiguse läbi põdenud, pikad mehed viibivad veel karantiinis.

Avtodor on Ühisliigas seni kogunud viis võitu ja sama palju kaotusi. Turniiritabelis jagatakse sellega kuuendat kohta, seisab Kalevi kodulehel. 

Võõrustajate põhitegijate hulka kuuluvad peamiselt võõrmängijad, lisaks noor Venemaa talent Nikita Mihhalovski. Lisaks ameeriklastele on meeskonnas ka veidi eksootilisemaid mängijaid: NBA kogemusega Gian Clavell Kuubast ning 224-sentimeetrine Tšaadi päritolu tsenter Christ Koumadje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles