Tartu korvpallifännid nõuavad veelgi suuremaid muudatusi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik Tartu Ülikooli mängul tribüünidelt lahkumas.
Publik Tartu Ülikooli mängul tribüünidelt lahkumas. Foto: Margus Ansu

Kui eile selgus, et Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna senine peatreener Indrek Visnapuu astub oma kohalt tagasi, siis klubi fännid nõuavad veel muudatusi.

Nädala alguses teatasid meeskonna fännid suhtlusportaalis Facebook, et reedese Balti liiga kohtumise eel Pieno zvaigzdes’ga kavandatakse spordihalli ees meeleavaldust. Pärast Visnapuu tagasiastumist kavatsevad fännid oma aktsiooni ikkagi läbi viia, kuna soovitakse veel suuremaid muudatusi.

«Hoolimata sellest, et nüüdseks on vahetunud peatreener, pole Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna juures sugugi kõik veel korras. On loomulik, et juhatus teeb sellise otsuse, et fännid maha rahustada, kuid kindlasti ei muuda see midagi pikas perspektiivis. Nõuame koos veelgi suuremaid muutusi – kõike seda ainult meie oma vana hea Tartu korvpalli toetuseks!

Pärast toetusmeeleavaldust läheme üheskoos saali, kuid protesti märgiks kaheldavate otsuste vastu jätame seekord TERVE fännisektori tühjaks. Seekord vaikivad trummid kui ka pasunad! Istekoha võivad kõik valida ise, aga fännisektor on lintidega piiratud. Samuti kutsume üles meeskonda hüüetega mitte toetama, et näidata, mis saab siis kui asjad ei muutu,» seisis ürituse lehel.

Lisaks oli välja toodud mõningad ideed, mida protesteerijad võiksid loosungitel ja plakatitel kasutada:
Meeskond eurosarja tagasi!
TÜ ei ole Rock!
Kala hakkab mädanema peast!
Väärime paremat meeskonda!
Liinat – ka sina vastutad!
Kas süüdi oli ainult Visna?
Kui tahame head õlut juua, tuleb enne kork maha võtta!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles