Postimehe spordisaates «Kehakultuur» vaatasid ajakirjanikud Karl Mihkel Eller, Henry Lääne ja Jarmo Jagomägi ette sel nädalal algavale autoralli MM-sarja hooajale. 

Pikemalt tuleb juttu nii nädala lõpus peetavast Monte Carlo rallist kui ka tulevikust. Tänavune kihutatakse viimast hooaega praeguse generatsiooni masinatega, uuest aastast võetakse kasutusele hübriidtehnoloogia. Kõik tingimused on loodud, et ajastu lõpp võiks kujuneda vägagi põnevaks. 

Kas valitsev tšempion Sebastien Ogier on suurim favoriit ka tänavu? Millised on Ott Tänaku võimalused? Kas ja kui palju mõjutab Thierry Neuville'i kaardilugeja vahetus? Kas Kalle Rovanperä sekkub tiitliheitlusesse? Millised on M-Spordi võimalused? Vastuse saavad need ja paljud teised põnevad küsimused. 

Kiikame ka madalamate klasside suunas, kus tänavu on võistlustules mitu eestlast. Eelkõige püsivad pilgud Egon Kauri peal. 

Saate lõpus tuleb juttu sellest, kuidas Postimees tulevat ralliaastat kajastab. Lisaks tavapärastele uudisnuppudele tuleme välja värske formaadiga. Täpsemalt kuula juba «Kehakultuurist».

Kommentaarid
Copy